dinsdag 30 augustus 2011

Zo weinig tijd


Ik weet niet hoe het met jullie zit maar bij mij loopt de tijd als zand tussen mijn vingers. Sinds de kinderen weer naar school zijn loop ik alleen maar te hollen en te jagen. Ik wil veel te veel dingen tegelijker tijd doen. Hierdoor loop ik mijzelf een beetje voorbij volgens mij. En tijd voor het bloggen neem ik al helemaal niet. Ik loop dus behoorlijk achter met lezen en reacties geven. Sorry dames.


Deze foto's heb ik genomen in de laatste week van de vakantie in de buurt van mijn ouders. Natuurlijk was ik weer eens mijn camera vergeten. De kwatiteit is derhalve niet al te best. Maar ze stalen wel rust uit. Rust die bij mij nu ver te zoeken is. 
  

En het stomme is. Ik doe het mij zelf aan. Niemand die mij dwingt om zoveel hooi op de vork te
nemen. Maar het zijn ook allemaal zulke leuke dingen dat ik ook geen nee kan zeggen.


 Ik ga daarom nog maar even naar deze foto's staren. Volgens mij word ik er al ietjes relaxter van ;-)

dinsdag 23 augustus 2011

De vakantie, voorbij


Gisteren zijn bij ons de scholen weer begonnen. En hier in huis is het nu stil. Wel even wennen zo na 6 weken gezellig samen vakantie vieren. Ik heb dus wat moeite om weer in mijn ritme te komen. Gelukkig werkte het weer gisteren mee en kon ik mij uitleven in de tuin. Maar met deze regen en onweersbuien zit ik vandaag een beetje na te genieten van de vakantie.


Eigenlijk heb ik in de vakantie zelf niet zo heel veel foto's gemaakt. Alleen op het eiland Ile de re heb ik mij niet kunnen inhouden en heb mij het toestel toegeeigend. Tot groot ongenoegen van de andere gezinsleden. Zij vonden het na de eerste paar luiken en oude deuren wel welletjes. Helaas, ik kon namelijk nog uren door gaan. 


Overal waar je keek waren weer mooie plaatjes te zin.


Maar ja de anderen wilden weer verder.