dinsdag 28 februari 2012

Voorjaarskriebels


Gisteren heb ik voor het eerst weer in de tuin gewerkt. Misschien een beetje vroeg maar ik kon het bruine blad niet meer zien liggen. Fris groen wil ik. En nu al dat bruine blad weg is kun je de sneeuwklokjes ook veel beter zien. Helaas is het vandaag hier druilerig weer. Dus dan binnen maar verder.  


Dit lenteschilderij heb ik een tijdje geleden voor 1 euro gekocht op een rommelmarkt. Het past bij mijn verzameling seizoensschilderijtjes voor mijn "wisselende tentoonstelling''. Winter en herfst had ik nu alleen nog op zoek naar de zomer.


Misschien raar om te zeggen maar zelfs de achterkant vind ik mooi.


Om de narcissen van het schilderij terug te laten komen heb ik een narcis van kreppapier gemaakt. Het duurt dus wel een tijdje voordat deze bloem verwelkt. 
Voorlopig blijft het hier even voorjaar.

dinsdag 21 februari 2012

Vastelaovend


Nog een paar uurtjes en dan is het weer aswoensdag. En dan mag deze schone dame ook weer in de kast. Samen met de kinderen heb ik gisteren genoten van al dat pracht en praal.


Maar de carnaval was voor mij vandaag al afgelopen. Ben alleen maar aan het snotteren en snuffen. Kruip snel weer in de lappenmand.

woensdag 15 februari 2012

Valentijn


Okee ik ben dan wel een dag te laat maar ik wil jullie toch even mee laten genieten. Dit Boeket stond gisteravond, toen ik thuis kwam, voor mij klaar. Normaal geven wij elkaar nooit cadeautjes met Valentijn. Dus de verrassing was des te groter.


Fijne dag allemaal.

dinsdag 7 februari 2012

Voor de vogeltjes


Zo zag het er afgelopen vrijdag eruit.


Tijd dus om maatregelen te nemen voor de vogeltjes. 



Samen met mijn jongste hebben we heel hard gwerkt om de vogeltjes te helpen aan wat voer, door een paar pindakettingen te rijgen. Natuurlijk moest af en toe getest worden of de pinda's nog wel te eten waren.


Nadat de dieren zijn gevoerd zijn wij natuurlijk aan de beurt. Van dat harde werken krijg je namelijk trek.



Ja zo'n vrijdagmiddag is hard werken maar verder goed door te komen hoor.  
Fijne week iedereen.