dinsdag 27 maart 2012

Oude dame


Verscholen achter het groen, 


zit deze oude dame.


Haar buikje gevult met paaseitjes.


Maar nooit voor lang.

dinsdag 20 maart 2012

Paasdecoratie


O wat is het toch heerlijk om het zonnetje te voelen. Ik krijg er meteen weer nieuwe energie van. Zo heb ik gisteren de hele middag in de groentetuin gewerkt. Mijn luie spieren protesteren nu volop.  


 Ook binnen even aan de slag gegaan voor toch iets meer paassfeer.


Uiteraard met oude chocolade mallen. 
  

Maar ook met een poezieplaatje aan een oud klemmetje.



En natuurlijk wat zelf gedecoreerde eieren.


En dat alles in een oud vogelkooitje.

Nu weer even naar buiten en genieten van de lente.

dinsdag 13 maart 2012

Voorjaar


Een paar blogs geleden hebben jullie mijn glazen stolp al kunnen zien. Dit weekend heb ik op een rommelmarkt nog een kleine stolp gekocht. Ik vind  het wel leuk staan zo samen naast elkaar.


Ik heb niet zo heel veel paasversiering maar kleine kwarteleitjes en brocante chocolademallen kan ik moeilijk weerstaan. De stolp wat dus ook snel gevuld. 


 

Dat we de rest van het weekend niet stil hebben gezeten zie je op deze foto. Kraamcadeautjes en verjaardagscadeautjes voor oma en de juf. Gezellig met z'n allen aan het knutselen. En let op alles in lente sfeer.

Tot slot kwam vanmiddag, tijdens het fotograferen van de spullen voor mijn webwinkel, deze schoonheid mij bezoeken. Ik kon niet anders dan even een paar foto's maken. Als dit geen voorbode van de lente is.

dinsdag 6 maart 2012

Bloesem


Bloesem.
Eigenlijk het teken van begin. Maar in dit geval ook van het einde. Het einde van een oude kersenboom bij mijn ouders in de tuin. Van binnen was hij al helemaal rot. Deze winter ging hij ook nog eens gevaarlijk  overhangen naar het huis. Daarom moets hij, met pijn in het hart, weg.  


Mijn moeder heeft een paar takken voor mij meegenomen. En deze staan nu uitbundig te bloeien in mijn oude franse pot.