zaterdag 19 februari 2011

Foutje

Nou het valt nog niet mee. Bij veel van de blogs die ik volg zie je een lijst met blogs die zij zelf volgen. Leuk dacht ik dat wil ik ook. Aan de slag dus maar. Dat heb ik geweten. Bij de blogs die ik volg sta ik nu dubbel aangemeld en de te volgen blogs staan nog steeds niet op mijn blog vermeld.
Sorry allemaal het verwijderen van de dubbele aanmelding lukt namelijk ook niet. Ik heb al alles geprobeerd om het te verhelpen maar niets werkt. Als iemand de gouden tip heeft hoor ik het graag.Ik heb me zelf verwend en heb een aantal oude emaille plaatsjes gekocht afkomstig van een Franse wijnboer. Heerlijk zijn ze om mee de decoreren. Ze hangen nu door het hele huis.


4 opmerkingen:

 1. He Iris, wat vervelend nou, ik kan je even niet verder helpen.

  Ik heb je een award gegeven, wil je weten wat het inhoudt, kijk dan even op mijn blog.

  Groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op je dashboard, linksonder zie je staan 'Beheren'. Daarop klikken. Duurt soms een tijd maar dan zie je al je blogs die je volgt. Naast elke blog staat 'instellingen'. Die die je wilt verwijderen: op 'instellingen' ernaast klikken en dan zie je daar oa staan 'volgen van deze blog stoppen'. Daarop klikken en dan wordt nog eens gevraagd of je dat echt wel wil en dan aanklikken wat je wil. Hoop dat het je lukt!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor die emaille plaatjes en mooie header heb je!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moeilijk he, beginnend bloggen. Ik ondervind ook nog veel problemen en weet soms niet goed hoe alles werkt, maar we zijn er om elkaar te helpen he. Proficiat met je award!

  BeantwoordenVerwijderen