woensdag 4 mei 2011

Dagje dierentuin


We zijn moe maar voldaan na een leuk dagje uit. Vandaag zijn we naar Burgers Zoo geweest. Toen de kinderen nog niet allemaal naar school gingen waren we er regelmatig te vinden. Maar om de een of andere reden was het nu weer een hele poos geleden dat we er geweest waren. Het werd dus weer eens tijd. 

Uiteraard waren er bereidwillge modellen


Er was de nodige bloemenpracht


Even in een andere wereld.Maar het leukste waren toch de duikers die de ramen aan het wassen waren in de ocean.


7 opmerkingen:

 1. Wat leuk, dat je nu juist daar getuige van was :) Heerlijk he zo'n dagje dierentuin met je kinderen?

  Groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat waren wel heel aparte vissen.....
  Leuk, voor mij ook al heel lang geleden dat ik in Burgers Zoo was.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, dat is lang geleden dat ik in een dierentuin was(grote kinderen, hé..) je foto's vind ik geweldig, wat leuk om te zien allemaal! ik wil ook nog is een keertje naar de dierentuin als ik die leuke beestjes allemaal zie...! mijn schoonbroer heeft vroeger ook als duiker bij de dolfijnen gewerkt...

  Groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dat is altijd gezellig een dagje dierentuin, er is altijd genoeg te zien en te doen. En je heb ff een gezellig doel in de vakantie altijd leuk toch?

  Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vorig jaar ben ik er samen met manlief geweest, via het Kruidvat kon je er door een actie heel goedkoop naar toe (lekker Hollands haha)! Toen de meiden nog klein waren, hadden we een abonnement...soms gingen we alleen voor de speeltuin, dat was dus ideaal, ook omdat we er niet ver vandaan wonen!

  Ik ben telkens zo onder de indruk van Burgers' Ocean, zet mij er maar neer en je hebt uren geen kind aan mij, ik vind het zo ontzettend mooi om al die prachtige vissen van zo dichtbij te kunnen zien!

  Ik wens je een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's. Vooral de eerste vind ik prachtig! Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geweldig, al die foto's...alsof je in een of ander jungle ben geweest:)prachtig...en Burger Zoo blijft ook altijd mooi, niet alleen voor de kleintjes maar ook voor onze leeftijd...lekker genieten tussen al die leuke dieren en planten:)
  fijne dag
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen